.

"Te nem véletlenül vagy itt. A létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld - a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a lét szeret téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd."



Hajnali csillag vezessen, nyári nap melengessen és angyal kísérjen utadon.

https://lh3.googleusercontent.com/-WURGWC39rDU/T0FY5-ymSNI/AAAAAAAAEy0/QupRbillI44/s1024/AM%2520ujlogo3.jpg
Szeretnék Angyalként az emberek lelkébe látni, egy pillanatra megérteni őket, s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat, s cserébe az enyémet adni, átélni minden élményüket, s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak, csókot adni nekik, de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni, amikor csak lehet.
Hiszen ez a legtöbb, amit egy Angyal megtehet!"




Csatlakozni lehet az Angyal Magazin csoporthoz a https://lh6.googleusercontent.com/_oA6P11c91gQ/TW1DYS9j2JI/AAAAAAAAD60/7Fv2hfiUmJc/FBlog.jpg-on!

2011-02-01

Hanna V.Bell: A nagy Titok kicsiben

Részletek - A nagy Titok kicsiben
(...)
"Manapság egyre inkább elterjed a felnőttek körében a Vonzás Törvényének megismerése, tanulmányozása és alkalmazása.
(...)
Hogy mitől függ a siker, amikor a Törvény már tudományosan is alá van támasztva?
Elsősorban attól, hogy kiben milyen hit és vágy alakul ki a vágyott dolgok iránt.
(...)
Egy gyerek viszont könnyebben álmodozik, meséli, rajzolja le vágyait. A gyermeki naivság még könnyedén vezérli az élet rögös útján. És az a kisgyermek, aki már korán hozzászokik ahhoz, hogy ha hisz és bízik álmaiban és megvalósulnak, és ezt folyamatosan tapasztalja is, könnyebben válhat sikeres felnőtté, aki bármit el fog tudni érni a Vonzás Törvényével.
(...)
Ahhoz, hogy gyermekeinknek át tudjuk adni meggyőződésünket a TITOK-kal kapcsolatosan, nekünk is abszolút mértékben hinnünk kell benne!
(...)
Létezik gyerek-agykontroll tanfolyam, és van olyan is ahol már eleve a Vonzás Törvényének alkalmazását, hirdetik José Silva módszerével összevetve. Ezek a tanfolyamok általában 9-10, esetleg maximum 7 éves kortól látogathatóak.
Ekkor éreztem először, hogy a képzeleti szinten annyira nyitott és befogadó képes 3 és 7 év közötti korszakot mindenképpen ki kellene használni arra, hogy gyermekeink képesek legyenek minél korábban a Titok szerint gondolkozni és felépíteni életüket. Ebben az időszakban még nehezen tesznek különbséget a valóság és a képzelet között, így könnyebben elfogadnak megvalósulásokat, nem követelnek hozzá magyarázatokat, és pontosan ezekből kiindulva még a külvilágot sem tudják tudatosan manipulálni (erről még később szó lesz, hogy rejt-e veszélyeket, ha igen, milyen mélységűeket a Titok korai megismertetése a gyerekekkel).
(...)
Miután rengeteg, a témával kapcsolatos könyvet elolvastam, elméletben már tisztában voltam a nyereséggel, és a veszélyekkel a Vonzás Törvényével kapcsolatosan. Amikor pedig a kisgyermekkor összes sajátosságát felvázoltam magamban, már egészen biztos voltam benne, hogy mindenképpen van olyan rész, amit már ebben a korban be kell Nekik mutatni!
Ha ezeket meséken keresztül, játékosan megismeri, esetleg alkalmazza, vagy tanul belőle, sokkal kiegyensúlyozottabbá, kezelhetőbbé válik, illetve sokkal befogadóbb lehet később az agykontrollra, amivel akár a serdülőknél az önbizalmat, a tiniknél az önfegyelmet, és általánosan mindenkinél, a tanulmányi eredményét is lehet majd javítani.
(...)
Mindent elemezve, átgondolva, életkori sajátosságokat figyelembe van 4 olyan terület, amik a kisgyermekkorban veszélyt még nem jelenthetnek, de alapot adnak a későbbi tanuláshoz, elsajátításhoz, emberi tulajdnoságokat ismertetnek, és nem mellesleg a Titok alappillérei."

Hanna V. Bell 2011.

Forrás: http://sikerreszuletve.tk/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tetszik? Lájkolj!