.

"Te nem véletlenül vagy itt. A létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld - a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a lét szeret téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd."



Hajnali csillag vezessen, nyári nap melengessen és angyal kísérjen utadon.

https://lh3.googleusercontent.com/-WURGWC39rDU/T0FY5-ymSNI/AAAAAAAAEy0/QupRbillI44/s1024/AM%2520ujlogo3.jpg
Szeretnék Angyalként az emberek lelkébe látni, egy pillanatra megérteni őket, s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat, s cserébe az enyémet adni, átélni minden élményüket, s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak, csókot adni nekik, de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni, amikor csak lehet.
Hiszen ez a legtöbb, amit egy Angyal megtehet!"




Csatlakozni lehet az Angyal Magazin csoporthoz a https://lh6.googleusercontent.com/_oA6P11c91gQ/TW1DYS9j2JI/AAAAAAAAD60/7Fv2hfiUmJc/FBlog.jpg-on!

2011-04-04

A csillagok szent ajándékai


.... a Csillagemberek
Részlet Doreen Virtue Az Angyalok köztünk élnek... c. könyvéből:

Egész életükben érzik azt, hogy nem idevalók. Egy csillagember azt mondta: "Mindig is úgy éreztem, hogy idepottyantam, erre a bolygóra, de vártam, hogy jöjjön értem valaki,és vigyen már haza." ...


A New Age ezoterikus tanai szerint a csillagszülött (angolul: starseed, starchild) olyan, emberi formában a Földre inkarnálódott lélek, akinek (egyik) életfeladata, hogy létezésével, tevékenységével hidat képezzen földi és nem földi civilizációk között, és ezáltal segítse egy magasabb szintű spirituális egység békés létrejöttét.
A bolygójukon teljesen mások a szokások a családi életet, gyermekszülést, szaporodást, szexet illetően, a legtöbb csillagember nem köt földi házasságot, nincs gyereke. Nem tudnak mit kezdeni a jellegzetesen romantikus szituációkkal. És azt is nagyon jól tudják, hogy a földi típusú családi élet és kötődés csak belezavarna a fénymunkájukba, akadályozná őket. Jellemző, hogy a csillagnő nála sokkal fiatalab férfiba lesz szerelmes, de ez a hapsi rendszerint az ő csillagcsoportjából való lelki társa, nem csak simán egy fiatal férfi.
Csillagemberek

Külsejük: - férfiak: magasak, vékonyak; - nők: alacsonyak és karcsúak; - szivárványszínű aura; - szemük szokatlan formájú, csillogó, félholdforma (csillagszemű); - öltözködésük visszafogott; - hűvösséget" sugároznak; - intuitív szellemi tudás; - energiagyógyászat pl.: reiki érdekli, gyakorolja; - általában nem vállalnak, vagy csak egy gyereket; - érzékenyek az agresszióra; - sci-fi, UFO téma nagyon érdekes a számukra.

Hivatásuk:

pl.: természetgyógyászat, reiki mester, mérnök, postás, pénztáros, fodrász.

Mottójuk, amire jó ha figyelnek:

"Becsüld egyéniséged!"

Az autisták az igazi „csillaggyerekek, csillagemberek",

Sokkal magasabb frekvancián és szellemi szinten vannak mint a szüleik. Az igazság kimondása nagyon fontos neki, mert csak igy tud megbízni a szüleiben akiket ő saját maga választott a leszületése előtt.

Mielőtt egy lélek leszületne a Földre, egy olyan helyet és családot választ magának, ami a legjobban megfelel spirituális növekedési és fejlődési igényének.
Ők sokkal magasabb dimenzióbeli lények, mint az átlagemberek akik azt választották, hogy energiáik nagy része maradjon a felsőbb szinteken.

Ezzel nagyon értékes „szolgálatot" tesznek a bolygónak.
Az energia kapukat magasabb frekvencián tartják. Erre mi nem vagyunk képesek, mivel az energiáink nagy részét az alacsonyabb szinteken és frekvenciákon tartjuk. Ezért jön most olyan sok „autista" lény a bolygóra. Ők nélkülözhetetlen részei a bolygó magasabb frekvenciára emelkedésének. A munkájuk értékes. Ők a legértékesebbek. Ezek az úgynevezett „autista" gyerekek azt választották, hogy a hatodik vagy magasabb dimenzióban tartják az energiát.

Ezért az alacsonyabb frekvenciákon meglehetősen „kényelmetlenül" érzik magukat. Az ő lélek frekvenciájuk olyan magas, hogy erőlködnek, hogy jól érezzék itt magukat. Nem tudnak olyanok lenni, mint az átlag, és nem engedjük őket, hogy azok legyenek, akik ők igazán.
Sok autista gyerek viaskodik a címkékkel, amivel jelöljük őket. Diszfunkcionálisnak, tanulási rendellenességekkel küzdőknek hívjuk őket, és nem vesszük észre azokat az ajándékokat, amit nyújtanak nekünk. Észre kell vennünk, hogy mennyire szeretőek és gyönyörűek. És hogy a „furcsaságukkal" megmutatják, hogy az ember lehet multidimenzionális, és hogy a magasabb dimenziókban létezés egy nagyon más tapasztalatot teremt, mint a főleg az alacsonyabb szinteken élés.


Ezek a gyerekek a csillagok szent ajándékai.

Ahogy magasabb frekvenciákra emelkedünk, „találkozni" fogunk ezekkel a gyerekekkel, és megtanuljuk, hogy magasabb dimenziójú csillag utazókat tisztelhessük bennük. És ahogy megértjük őket, mi is olyanokká válunk, mint ők, ahelyett, hogy őket akarnánk olyanokká változtatni, mint mi vagyunk!


Ki kell nyitnunk a szívünket feléjük, mert azért jöttek ide hogy tanítsanak minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tetszik? Lájkolj!