.

"Te nem véletlenül vagy itt. A létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld - a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a lét szeret téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd."



Hajnali csillag vezessen, nyári nap melengessen és angyal kísérjen utadon.

https://lh3.googleusercontent.com/-WURGWC39rDU/T0FY5-ymSNI/AAAAAAAAEy0/QupRbillI44/s1024/AM%2520ujlogo3.jpg
Szeretnék Angyalként az emberek lelkébe látni, egy pillanatra megérteni őket, s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat, s cserébe az enyémet adni, átélni minden élményüket, s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak, csókot adni nekik, de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni, amikor csak lehet.
Hiszen ez a legtöbb, amit egy Angyal megtehet!"




Csatlakozni lehet az Angyal Magazin csoporthoz a https://lh6.googleusercontent.com/_oA6P11c91gQ/TW1DYS9j2JI/AAAAAAAAD60/7Fv2hfiUmJc/FBlog.jpg-on!

2011-07-29

Mihr


Mihr (Mer) a Barátság, a Szeretet és az Isteni Könyörület angyala. Mihr ügyel csoportos kapcsolatainkra, ideértve családunkat, üzleti partnereinket, barátainkat és a szívünknek kedves társaságokat. Mihr dolga összehozni az embereket hármas vagy többfőnyi csoportba, ahol egyesíthetik képességeiket és érdekeiket avégből, hogy előmozdítsák a haladás valamely formáját. Ezek a szövetkezések alapulhatnak kölcsönös megértésen és megbecsülésen, de épülhetnek egy bizonyos cél elérésének a szolgálatára is.

A spirituális közösség roppant fontos magadra találásod szempontjából. rászorulunk hozzánk hasonló törekvésű embertársaink társaságára és bátorítására ahhoz, hogy megtegyük az utat hazáig. Ha nem találtál volna alkalmas közösségre, kérd Mihrt, ő vezessen el ilyenhez. ezután nyílt szívvel várd a választ, amely gyakran váratlan formában érkezik. Ritkán fordul elő, hogy a vér szerinti család tagjai ugyanazt az utat kövessék. A leggyakrabban más és más úton járnak, és magukra hagynak nehéz időkben, amelyeket el kell viselned, vagy fontos győzelmeid pillanatában, amelyeket meg akarsz ünnepelni. A spirituális közösség Örök Családoddá válik. Nem elég hetente egyszer, egy meditáció tartalmára beállítanod oda vagy egy istentiszteletet végighallgatni.

A legtöbb érték akkor jön felszínre, ha állandóan részt veszel a közösség életében, és mindenedet odaadod szeretettel, igazul, jó szívvel. Mihr olyan embereket hoz össze, akiknek hasonlóak a törekvéseik ebben az életben. első pillantásra mellékesnek tetsző találkozásokból az energiának és a szolgálatnak tartós változást hozó monumentuma épülhet föl. Éberen kutasd mindenfelé az ilyen kapcsolatokat - munkahelyeden, lakótársaid körében és a szívvel-lélekkel végzett másfajta tevékenységeid során, amilyen például az éhezők és hajléktalanok istápolása, a környezetszennyezés elhárítása, a gyermekgondozás, a nevelés és az erőszakmentesség. Bár sok, mintegy előre elrendelt csoportosulás létezik, hogy felfedezzük és gyarapítsuk őket, ahhoz készség és eltökéltség kell. Kérd Mihrt, hozzon össze olyanokkal, akik segítenek isteni terved véghezvitelében.

A család hasznos eszköze lehet magadra találásodnak. A meghittség visszatükrözheti olyan vonásaidat, amelyeket más úton-módon bajosan ismerhetsz meg. Ez gyakran bosszúség vagy konfliktus alakjában jelentkezik, ami megnehezíti, hogy belásd: ez a te érdeked. Ha a családot nem becsüljük, mint a tanulás és a növekvő önismeret forrását, becses alkalmakat szalasztunk el, és bizonyos működési zavarok nemzedékről nemzedékre öröklődhetnek. A gyerekek arra születnek, hogy egyensúlyt teremtsenek szüleik hím- és nővolta között. Meglehet, azt tükrözik vissza, amit szüleik a fogantatásuk pillanatában éreztek egymás iránt. Ha az harmónia, szeretet és gyermek utáni vágy volt, kellemes és tisztelettudó lesz az így felidézett lélek. Ha erőszakosság, bűntudat vagy nem éppen folttalan szerelem volt, a gyerek lénye napvilágra hozhatja a szülők ellenséges, negatív érzelmeit.

Milyen körülmények között fogant meg gyermeked? Te nagyban hozzájárulhatsz gyógyulásához azzal, ha szembenézel a benned rejlő negativitással, amelyet hordoz. A legtöbb szülő bűntudatot érez, ha gyermekeik cselekedetei gyűlöletet és dühöt fakasztanak. Valld be önmagadnak: szereted a gyermekedet vagy visszaélsz gyermekségével érzelmileg, fizikailag, netán szexuálisan? Kezdd azzal, hogy meghitt és biztonságos környezetben megismerkedjél valódi érzéseiddel! Megvan benned az erő arra, hogy indulataid kifejezését átváltsd romboló tettekről a szeretet gyógyító erejére. Ha sikerült magadat átalakítanod, immár szeretettel és megértéssel viszonyulhatsz gyermekeidhez. S ha őket is megtanítod rá, hogyan vállalják igazi érzéseiket, a család a tudatosodás szent eszközévé válik.

Milyenek voltak a körülmények a te fogantatásodkor? A mai napig az egykori működési zavarra utaló magatartást tanúsítod szüleid és testvéreid iránt? Megvan a hatalmad arra, hogy megváltozz, megbocsáss és meggyógyulj! A megbocsátás csodát tehet szüleiddel akkor is, ha időközben nem találkoztatok. Egy szép nap hirtelen megváltoznak. A tisztelet és megértés új, magasabb szintje áttöri a benneteket addig elválasztó falat. keresd figyelmesen az alkalmakat arra, hogy szakíts régi magatartásformáiddal! Milyen csodálatos lesz az a világ, amelyben a gyerekeket szeretet és őket tápláló környezet fogadja! Akkor majd inkább arra fordíthatja ki-ki felnőttkorát, hogy fejlődjön ahelyett, hogy a múlt fájó beidegződéseitől igyekezne szabadulni.

Hívd segítségül Mihrt, ő teremtsen irántad vonzalmat azokban, akik a tiedhez hasonló utat követnek. Vállaljatok egymás iránt kötelezettséget a tekintetben, hogy nem hagyjátok cserben egymást keserves pillanatokban, hogy mindig igazat mondok egymásnak akkor is, ha az igazság fáj, hogy közös erővel küzditek le a félreértéseket, az önzést, s megosztjátok egymással az élet legbecsesebb pillanatait, az örömöt és a boldogságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tetszik? Lájkolj!