.

"Te nem véletlenül vagy itt. A létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld - a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a lét szeret téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd."



Hajnali csillag vezessen, nyári nap melengessen és angyal kísérjen utadon.

https://lh3.googleusercontent.com/-WURGWC39rDU/T0FY5-ymSNI/AAAAAAAAEy0/QupRbillI44/s1024/AM%2520ujlogo3.jpg
Szeretnék Angyalként az emberek lelkébe látni, egy pillanatra megérteni őket, s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat, s cserébe az enyémet adni, átélni minden élményüket, s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak, csókot adni nekik, de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni, amikor csak lehet.
Hiszen ez a legtöbb, amit egy Angyal megtehet!"




Csatlakozni lehet az Angyal Magazin csoporthoz a https://lh6.googleusercontent.com/_oA6P11c91gQ/TW1DYS9j2JI/AAAAAAAAD60/7Fv2hfiUmJc/FBlog.jpg-on!

2012-01-04

09. Angyali ötletek, angyalnap megtervezése

Az angyalok nagyszerű segítőtársak lehetnek abban, hogy ötleteket gyűjtsünk bármilyen problémával, kapcsolatban. Megtanulhatjuk, hogyan kerüljünk azonnal kapcsolatba, hogyan kommunikáljunk velük.


1. Gyakorlat

Helyezkedjünk el egy kényelmes fotelban. Hunyjuk be
a szemünket, és lélegezzünk mélyeket. Fontos, hogy próbáljunk teljesen ellazulni! Engedjük, hogy a nap minden gondja elszálljon belőlünk erre az időre. Szinte érezzük, ahogy kifolyik belőlünk!

Ha kellőképpen ellazultunk, nyissuk ki a szemünket, és írjuk az angyal szót egy papírlap tetejére. Két percen keresztül (nem lehet több, mint két perc) írjunk le minden szót, vagy kifejezést, ami csak eszünkbe jut az angyalokkal kapcsolatban. Nem számít, hogy milyen furcsa képzelettársítások kerülnek a papírra, hiszen senki nem láthatja az írást, csak mi, magunk. A két perc elteltével tegyük le a ceruzát, vegyünk mély lélegzetet, és lazuljunk el.


2. Gyakorlat

Hunyjuk le ismét a szemünket, vegyünk mély lélegzetet! Lelki szemeink előtt próbáljuk meglátni, ahogy angyalok keringenek körülöttünk. Az érzések nagyon fontosak itt!
Ha sikerült vizualizálnunk az angyalokat, nyissuk ki a szemünket, és a következő papírlap tetejére írjuk rá: világegyetem. Két percen keresztül (nem lehet több, mint két perc) írjunk asszociációkat a világegyetemmel kapcsolatban a papírra. Mindent írjunk le, ami csak eszünkbe jut erről a szóról. Ha letelt a két perc, tegyük le a ceruzát, vegyünk mély lélegzetet, és lazuljunk el.

3. gyakorlat

Ismét hunyjuk le a szemünket, és vegyük mély lélegzetet. Lelki szemeink előtt lássuk, ahogy egy angyal megérinti a vállunkat. Ő az arkangyalunk. Nyissuk ki a szemünket, és írjuk le a harmadik papírlapra az üzenet szót. Két percen keresztül (csak két percig) írjunk le mindent, ami csak eszünkbe jut. Tényleg mindent! Amikor a két perc letelik, tegyük le a ceruzát, vegyünk egy mély lélegzetet, hunyjuk le a szemünket, és mondjuk ki: „köszönöm”.

Ez alatt a néhány perc alatt gyakorlatilag el kezdtünk kommunikálni az angyalokkal. Láthatjuk tehát, hogy egyáltalán nem nehéz.

Az angyali ötletbörze

Olvassuk végig a papírlapjainkat, de most még ne elemezzük a leírtak értelmét. 24 óra elteltével olvassuk át a képzettársításokat. Rádöbbenhetünk, hogy mennyi olyan új dolgot találtunk, amire hétköznapjainkban talán nem is gondolunk.

Ha egy szót többször is leírtunk, ne aggódjunk miatta. Ez ugyanis azt jelenti, hogy rejtőzik valami az elménkben, és az angyalaink megpróbálnak segíteni abban, hogy megbékéljünk vele. Olvassuk el újra és újra az üzeneteket, és gondolkozzunk el azon, hogy mit is jelent számunkra.
Ez a gyakorlat bármilyen célra használható. Minden egyes feladatot csak elkezdeni nehéz. Az angyalok szeretnének segíteni nekünk abban, hogy dolgaink a megfelelő mederben haladjanak, legyen szó alkotásról, vagy éppen probléma megoldásról. Minél gyakrabban végezzük el ezt a gyakorlatot, annál jobban megy majd az angyali ötletbörze.


Egy angyalnap megtervezése

Egy idő után a legkedvesebb elfoglaltságunk az angyalnap megtervezése lesz. Akárhol töltjük a napunkat (munkahelyen, barátok társaságában), nem számít. Egyetlen követelmény van csupán! Mielőtt elindulunk, mondjuk el magunknak
az alábbiakat:

„Ma angyalnapom lesz, ami azt jelenti, hogy nyitott vagyok bármire, amit a világegyetem mutatni akar nekem az angyalokról, és arról, hogy miként segíthetek másoknak, és mások miként segíthetnek nekem.”

Csak ez után induljunk a dolgunkra.

Tartsuk észben, hogy minden esemény, és minden ember, akivel találkozunk, az angyalok rendezésében kerül utunkba, és azért, hogy szórakoztasson, tanítson bennünket, segítsen nekünk. Legyünk kedvesek, nyitottak mindenkivel, akivel összefutunk a nap folyamán. Nézzünk egyenesen a szemébe annak, akivel beszélgetünk, és használjuk a józan eszünket.

Ha vásárolni indulunk, mondjuk magunknak, hogy csak angyali dolgokat keresünk ezen a napon. Azt tapasztaljuk majd, hogy jóval kevesebbet költünk, és ráakadunk olyan tárgyakra, amelyekre tényleg szükségünk van, nem pedig ócskaságokat vásárolunk össze-vissza, mint hirtelen felindulásból elkövetett bevásárló körútjaink során.

Amikor a nap végén haza érkezünk, angyalnaplónkba írjuk bele a nap jelentősebb eseményeit. Látni fogjuk, hogy mennyivel érdekesebb, és kellemesebb napunk volt, mint azokon a napokon, amikor nem angyalnapot tartottunk.

Lényegében sokféle angyalnapunk lehet. A kezdetekben akár minden napot kezelhetünk angyalnapként. Meglepő lesz számunkra, hogy mennyivel jobban összhangban leszünk a világmindenséggel.

Nagyszerű dolog minden egyes napon ezt érezni!

A lecke kellékei:
3 db papírlap, toll, vagy ceruza, óra, angyalnapló, kényelmes fotel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tetszik? Lájkolj!